Angelica var en naturlig mink Tonkinesisk katt och var väldigt älskad av herr Wayne Carr, från USA. När Angelica dog gav herr Carr en generös gåva till min forskning om FCoV och felin infektiös peritonit.

Med jämna mellanrum frågar personer mig hur de kan donera till FIP-forskning. Om du skulle vilja göra en donation kan du göra det nu, med PayPal.

Klicka nedan för att ge en gåva i svenska kronor

 

Om du föredrar att skicka din gåva med post, skicka en check till University of Glasgow Finance Committee Account, med ett kort brev som fastställer att du vill att pengarna används för forskning om FIP.

Skicka ditt brev till:

Dr Diane D. Addie
Dept. Veterinary Pathology
University of Glasgow Veterinary School
Bearsden Rd
Glasgow
G61 1QH
UK

 

 Låt mig veta om du vill att ditt namn inkluderas i listan av givare (och om du vill inkludera adressen till din webbplats.) Låt mig också gärna veta om din gåva är i minne av en katt som var speciell för dig, och om du vill att dess namn nämns på webbplatsen. För att sätta upp ett minnesmärke på nätet till en katt som har dött av FIP, gå till Orion Foundation webbplats, som har vackert designade och helt hjärtskärande minnessidor.
 

Gåvorna används till följande:

För att köpa de kemikalier som behövs för att ta reda på mer om naturlig FCoV och FIP.

För att följa naturligt infekterade katter och, med hjälp av deras ägare, eliminera detta virus från katterna. Detta innebär att ta prov av avföring, saliv och vid vissa tillfällen blod.

För att utföra post-mortem undersökningar av naturligt infekterade katter och att sedan kremera deras kroppar och ge tillbaks askan till människorna som älskade dem.

För att betala för en teknisk assistent så att mer forskning om FIP kan göras.

Notera att min forskning endast innefattar naturligt infekterade katter, och inte katter eller några andra djur som har infekterats experimentiellt.   

   

 

 Tusen tack till Lisa Lloyd, Tina Thorne, Mijo Schyllert, för  översättningen av Dr. Addies webbplats från engelska till svenska  

Site ©  2000 - 2004 Dr. Diane Addie
Site Design © Melody Amundson, Mariposa Creations