Doneer aan het FIP-onderzoek 

Angelica was een natural mink Tonkanees, van wie de heer Wayne Carr uit de Verenigde Staten zeer veel hield. Na het overlijden van Angelica schonk de heer Carr een royale donatie aan mijn onderzoek naar feline coronavirus en feline infectieus peritonitis.

Geregeld vragen mensen hoe ze een donatie kunnen doen ten behoeve van het FIP-onderzoek. Wilt u een donatie doen, dan kunt u dat nu doen via PayPal.

 

Klik op deze knop om een donatie te doen in Euros -

 

 

Klik op deze knop om een donatie te doen in Britse ponden -

 

Betaalt u liever via de post, stuur dan een cheque betaalbaar gesteld aan the University of Glasgow Finance Committee Account en voeg hier een kort briefje bij waarin u aangeeft dat u wilt dat dit geld gebruikt wordt voor FIP-onderzoek.  

Stuur uw brief naar:
Dr Diane D. Addie
Dept. Veterinary Pathology
University of Glasgow Veterinary School
Bearsden Rd
Glasgow
G61 1QH
UK

Bent u belastingplichtig in Groot-Brittannië, print en stuur een gift aid declaration form, Daarmee voegt u iets extra's toe aan uw donatie: we krijgen 28 pence terug voor iedere gedoneerde pond

 

Een aantal mensen is zo vriendelijk geweest om aan te geven dat ze via automatische overschrijvingen willen doneren. Wilt u het op deze manier doen, dan heeft u de volgende gegevens nodig van de rekening van de Universiteit van Glasgow:
BANK:
CLYDESDALE BANK PLC
HEAD OFFICE
30 ST VINCENT PLACE
GLASGOW G1 2HL
SORT CODE: 82-20-00
NAAM REKENINGHOUDER: UNIVERSITY OF GLASGOW FINANCE COMMITTEE ACCOUNT
REKENINGNUMMER: 60006100
EURO REKENING 4500 610839 520
US DOLLAR REKENING 4500 610839500
SWIFT CODE CLYDGB2S

U kunt aangeven of u vermeld wilt worden op de lijst van donateurs (eventueel met vermelding van de url van uw website). Geef aan mij door of uw donatie ter nagedachtenis is aan een kat die veel voor u betekende en of u zijn/haar naam wel of niet op de site vermeld wilt zien. Voor het opzetten van een gedenkteken op internet voor een  kat die is overleden aan FIP, ga naar de Orion Foundation website, met mooi samengestelde en hartverscheurende herdenkingspagina's.
 

Donaties zullen besteed worden aan:

De aanschaf van chemicaliën die nodig zijn voor experimenten om meer over de natuurlijke feline coronavirusbesmetting en FIP te weten te komen.

Het begeleiden van katten die op natuurlijke wijze besmet zijn en elimineren van het virus bij de katten, met behulp van hun baasje. Hiervoor zijn monsters van ontlasting, speeksel en soms bloed nodig.

Het uitvoeren van autopsie op katten die op natuurlijke wijze zijn geïnfecteerd, de crematie en het teruggeven van de as aan de mensen die van hen hielden.

De financiering van een technisch assistent, zodat meer FIP-onderzoek gedaan kan worden.
 

Let op: mijn onderzoek betreft alleen katten die op natuurlijk wijze besmet zijn, geen proefkatten of proeven op welk dier dan ook.

  

  

 

 Onze hartelijke dank aan Saskia Steur, Ada de Raad, Henny de Lege, Helen van Mackelenebrgh, Tineke Blokzijl Haar voor de vertaling naar het Nederlands van Dr Addie's webstek 

Site ©  2000 Dr. Diane Addie
Site Design © Melody Amundson, Mariposa Creations